logo

Yrkesutbildning INDUSTRI

 

Yrkesvux Industri Bas

PREPARAND INDUSTRI

Start november 2023 - ansökan öppen fr o m 15 augusti

Du som vill testa om industrin är ett yrkesområde som skulle passa, erbjuds en
8 veckors fristående preparandkurs med studier två dgr/vecka. Du bekantar dig med våra maskiner samtidigt som du får en inblick i såväl branschens som utbildningens upplägg. Kursen är CSN berättigad och ökar dina chanser att antas till industriutbildningen som börjar i januari 2024.
Även elever som inte går preparandkursen deltar i urvalsprocessen till yrkesvux industri.

INDUSTI BAS med fördjupning CNC eller SVETS start januari 2024

Vuxenutbildningen tillsammans med industriföretagen i Värmland erbjuder en industriutbildning. Det är en utbildning som finns på flera orter i Värmland, varav Hagfors är en av orterna. Basutbildningen pågår i 35 veckor och innehåller arbetsplatsförlagt lärande. Närundervisning pågår två-tre dagar per vecka. Efter basutbildningen väljer du en fördjupning mot CNC eller Svets, ca 30 veckor inkluderat arbetsplatsförlagt lärande.

Exempel på yrken efter avklarad utbildning är bland annat operatör, montör eller svetsare. Mer information finner du i broschyrerna till höger.

Nästa utbildningsstart är januari 2024 - Webbansökan öppen fr o m 15 september t o m 30 oktober 2023.


Påbyggnad CNC och SVETS

Under förutsättning att det finns tillräckligt många sökande erbjuder vi både CNC och svets som påbyggnadnad. Kurserna vänder sig till dig som är klar med industri bas eller motsvarande. Mer information finner du i högerspalten.

För mer info kontakta studie-och yrkesvägledare.


Sidansvarig

Senast ändrad