logo

Stöd och omsorg

I Värmlands län delar kommunerna och Region Värmland på ansvaret för hälsa, vård och omsorg.

Hagfors kommun ansvarar för familjerådgivning, barn och ungas hälsa, öppen förskola, hemtjänst, hemsjukvård, äldreboende, korttidsboende, LSS och socialpsykiatri, hjälpmedel, viss rehabilitering och anhörigstöd.

I menyn finner du information om det mesta av kommunens ansvarsdelar samt länkar till Landstingets sjukvård och vårdcentraler.

Lyssna på medarbetarnas Podcast

När är man modig i jobbet? Och vilka utmaningar och möjligheter träffar man på i sitt dagliga arbete? I filmen nedan kan du lyssna på ett samtal med medarbetare från vård- och omsorgsavdelningen och sociala avdelningen lett av Ismael Ataria.

Femteklassare i Hagfors kommun skapade inspirationsfilmer om olika yrken i branschen

Hur jobbar egentligen en undersköterska, och varför ska man jobba som vårdare? För att locka fler personer till vård- och omsorgsnära yrken tog Hagfors kommun i samarbete med Framtidsfrön fram ett filmuppdrag där femteklassare i Hagfors kommun skapade inspirationsfilmer om olika yrken i branschen. Nu ska filmen användas av kommunen i rekryteringssyfte. Här är några utvalda klipp från filmerna som eleverna spelade in. Slå på undertexter så finner du mer information.

Publicerad av

Senast ändrad

KONTAKTUPPGIFTER

Socialchef

Maria Persson
0563-186 65
maria.persson@hagfors.se

Vid akuta ärenden

Utanför kontorstid, kan du kontakta

Socialjouren på nummer
076-139 53 59 (OBS! endast vid akuta ärenden)