logo

Yrkesutbildning för vuxna – yrkesvux

Vuxenutbildningen erbjuder ett antal yrkesvux utbildningar inom industri, vård och omsorg samt serviceområdet. Se mer utförlig information på varje utbildningsområde (vänsterspalten). Utbildningarna är framtagna i nära samarbete med de olika branscherna.

INDUSTRI BAS och fördjupning

Vuxenutbildningen tillsammans med industriföretagen i Värmland har tagit fram en yrkesutbildning, industri Bas. Det är en utbildning som finns på flera orter i Värmland, varav Hagfors är en av orterna och pågår i 36 veckor. Utbildningen innehåller även arbetsplatsförlagt lärande. Exempel på yrken efter avklarad utbildning är bland annat operatör, montör eller svetsare. Mer information finner du i broschyrerna i högerspalten.

Nästa utbildningsstart för Industri BAS är vårterminen 2024

Ansökan öppen 15/9 till 30/10 (höger spalt)

Vi erbjuder även fördjupning CNC samt svets

Fördjupningskursern förutsätter att man först har läst industri Bas.

Vård- och omsorgsutbildningen – tre terminer

Nästa utbildningsstart är preliminärt vårterminen 2024

(sidan uppdateras)

Ansökan öppen 15 september - 30 oktober

Utbildningen är certifierad i vård och omsorgscollege vilket innebär att utbildningen är utformad tillsammans med kommun och landsting för att ge hög kvalité på utbildningen. Utbildningen pågår i tre terminer och det ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande). Det finns goda möjligheter att arbeta inom vården redan under studietiden.

Yrkesvux

Text

Text

Sidansvarig

Senast ändrad