logo

Prenumerationer

Här kan du prenumerera på sidor på hagfors.se som du tycker är intressanta. Prenumerationen innebär att du får ett e-postmeddelande varje gång som sidan uppdateras.

Starta prenumeration

För att starta prenumeration eller lägga till ytterligare prenumerationer vid senare tillfälle: bocka för rutan för de sidor du vill följa, skriv din e-postadress i rutan och klicka på knappen "Prenumerera". En bekräftelse visas direkt på sidan under listan med alla tillgängliga prenumerationer.

Avsluta prenumeration

För att avsluta prenumeration: skriv din e-postadress i rutan, klicka på knappen "Förändra". Dina nuvarande prenumerationer visas då förbockade längst ner och du kan bocka ur de sidor du inte längre vill följa. Kom ihåg att spara dina ändringar med "spara"-knappen. En bekräftelse visas direkt på sidan under listan med alla tillgängliga prenumerationer.

Hantera prenumerationer

Om du anmält dig som prenumerant lagras din e-postadress i webbplatsens prenumerationsdatabas och används uteslutande för att notifiera dig om förändringar på de sidor som du prenumererar på. Du kan när som helst själv avregistrera dig direkt i databasen. Om notifieringen till din e-postadress gett flera returer till systemet, exempelvis för du bytt e-postadress eller din inbox är full, raderas din e-postadress från databasen.

Mer information om Hagfors kommuns hantering av personuppgifter finns på webbplatsen.

Publicerad av

Senast ändrad

KONTAKTUPPGIFTER

Kommunikatörer

kommunikation@hagfors.se