logo

Är du vår nya modiga kollega?

Hos Hagfors kommun jobbar du tillsammans med modiga medarbetare som berikar vardagen med handlingskraft, framåtanda och kanske en och annan skröna på dialekt?

Här blir vi bättre tillsammans
Här finns det ett gôtt liv, handlingskraft och framåtanda som skapar en attraktiv kommun där människor vill bo kvar, komma tillbaka till, upptäcka och flytta till. Tillsammans skapar vi en bättre kommun.

Förutom att se film och lyssna på podcast med medarbetare kan du också gå in på hagforsstrategin.se Länk till annan webbplats., och läsa om fler berättelser på hur bra det kan bli när vi jobbar tillsammans. Där kan du också lära dig mer om vad vår gemensamma framtidsrikning för platsen Hagfors kommun innebär.

Möjligheter för dig som studerar
I Hagfors finns flera möjligheter för dig som studerar. Genom en individuell introduktion under studietiden ger vi dig en språngbräda ut i yrkeslivet.

Visste du att du som läser till sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut kan få möjlighet att arbeta som undersköterska eller rehabassistent i något av våra team och skaffa dig praktik/erfarenhet innan du får din legitimation.

För mer information, kontakta gärna
Stefan Larsson, verksamhetschef SSK
0563-185 00 stefan.larsson@hagfors.se

Carina Wiberg, verksamhetschef Rehab
0563-185 00 carina.wiberg@hagfors.se

Lediga tjänster
Här kan du ta del av lediga tjänster som finns hos Hagfors kommun just nu.

Sidansvarig

Senast ändrad