Hjälptjänster

logo

Är du vår nya modiga kollega?

Hos Hagfors kommun jobbar du tillsammans med modiga medarbetare som berikar vardagen med handlingskraft, framåtanda och kanske en och annan skröna på dialekt?

Här blir vi bättre tillsammans
Här finns det ett gôtt liv, handlingskraft och framåtanda som skapar en attraktiv kommun där människor vill bo kvar, komma tillbaka till, upptäcka och flytta till. Tillsammans skapar vi en bättre kommun.

Förutom att se film och lyssna på podcast med medarbetare kan du också gå in på hagforsstrategin.selänk till annan webbplats, och läsa om fler berättelser på hur bra det kan bli när vi jobbar tillsammans. Där kan du också lära dig mer om vad vår gemensamma framtidsrikning för platsen Hagfors kommun innebär.

Möjligheter för dig som studerar
I Hagfors finns flera möjligheter för dig som studerar. Genom en individuell introduktion under studietiden ger vi dig en språngbräda ut i yrkeslivet.

Visste du att du som läser till sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut kan få möjlighet att arbeta som undersköterska eller rehabassistent i något av våra team och skaffa dig praktik/erfarenhet innan du får din legitimation.

För mer information, kontakta gärna
Isa Nyberg, verksamhetschef HSL/MAS
0563-186 26 eller isa.nyberg@hagfors.se

Studerar du till andra yrken än inom vård och omsorg och är nyfiken på vilka möjligheter du har som student i Hagfors kommun, kontakta gärna
Maria Persson, socialschef
0563- 186 65 eller maria.persson@hagfors.se

Lediga tjänster
Här kan du ta del av lediga tjänster som finns hos Hagfors kommun just nu.

Sidansvarig

Senast ändrad

2019-09-03

KONTAKT

Måndag-torsdag 8.00–17.00
Fredag 8.00–16.00
0563-185 00

Dalavägen 10
683 80 Hagfors
kommun@hagfors.se