logo

Företagsbesök, Mon B & B och Graphics or What

Går det att ta tunnelbana till Mon i Sunnemo? Tillverkar man skyltar som Jörg Drehmann och Sandra Müller går det i alla fall att märka upp jordkällaren med en typisk tunnelbaneskylt från London.

Paret från Tyskland har bott i Mon sedan sex år tillbaka och driver tillsammans firman Graphics or What där de jobbar med grafik, reklam och dekor vilket ofta utmynnar i skyltar för utom- eller inomhusbruk. De driver också en liten B&B verksamhet där de har fyra bäddar att hyra ut i den gamla skolan på Mon där de också bor.

Jörg har jobbat i reklambranschen sedan 70-talet och har förutom Tyskland även jobbat i London i 10 år. Han har stor erfarenhet att jobba med stora kunder i stora länder. När de kom till Sverige gavs nya förutsättningar för att ta sig in på marknaden. De har märkt att vägen till nya kunder ofta går via mun till mun metoden. När de nu varit i gång några år märker de att detta börjar ge resultat och kundstocken ökar.

Sandra visar oss runt i den gemytliga B&B delen av huset och vi förstår att hennes frukost ska vara något utöver det vanliga. Tack för ett trevligt besök och trevlig sommar hälsar Åsa Johansson och Fredrik Igelström.

Sidansvarig

Senast ändrad