logo

After work before rally

En ny bekantskap i after work sammanhang blev Valhalls caféteria under fredagskvällen. Vi åt god plockmat och tittade på lokalkändisrallyt som pågick utanför dörren. Drygt femtio deltagare minglade och hade det trevligt.

Två företag uppmärksammades under kvällen, se nedan. Åsa berättade också om flera andra postiva saker som är på gång i vår kommun. Bland annat handelsetableringar, förhandlingar kring Råda rastplats och detaljplaneritningar på nya bostadskvarteret Cykeln.

Nästa after work är planerad till 18 maj, välkommen då!

Vi uppmärksammade Hynells Patenttjänst/Nellpat och Peter Kylin för att de fått till en yrkesutbildning tillsammans med Plushögskolan. Utbildningen heter IP paralegal och du blir då efter ett år juridisk assistent. Ett stort och viktigt steg för företaget i möjligheten att rekrytera nya medarbetare.

Katarina och Morgan Andersson på Geijersholms Byggservice uppmärksammades för att de för andra året i rad fått utsetts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Det delas ut till företag som lyckats höja omsättningen och antal anställda under en kort tid.

Sidansvarig

Senast ändrad