logo

Företagsbesök, Risbergsheden AB

Kenneth Olsson på Risberghedens mattor efterlyser mer samarbete mellan företagen i kommunen för att hjälpa varandra till mer affärer. Han arbetade en tid i Småland och berättar att inte en enda kund "släpptes" utanför närområdet utan att uttömma alla möjligheter att handla varan eller tjänsten lokalt.

Sedan 1988 har Kenneth drivit verksamheten med mattförsäljning och framförallt jobbat med skräddarsydda lösningar för alla typer av mattor. Han berättar att husbilar just nu utgör en stor del av jobbet. Där samarbetar han med återförsäljare där kunderna vill ha andra mattor än vad som finns original eller komplettera med en matta. Det är en köpstark kundgrupp som stadigt ökar i efterfrågan.

Kenneth jobbar såklart för fullt själv i firman och har även en person anställd på halvtid. Han börjar dock se slutet av sin yrkesverksamma tid och vill gärna lämna över till en yngre förmåga som kan se till att firman rullar vidare.

Vi som besökte var Jan Lilja - kommunchef, Maja Antonsson - Arbetsförmedlingen och Fredrik Igelström - näringslivsutvecklare.

 

Sidansvarig

Senast ändrad