logo

Företagsbesök med Il Samaritano Juridik

Vi träffar Stig Hson Luth, på Hagfors Innovation Park, mannen bakom Il Samaritano Juridik. Stig har mångårig erfarenhet av juridiska frågor och haft många olika mål i Sveriges domstolar. Något han intresserat sig lite extra för är skattemål där företag och privatpersoner varit inblandade.

Stig är relativt nyinflyttad i Hagfors, 2015, och berättar att han trivs utmärkt. Han har dragit ned på antalet juridiska uppdrag med ålderns rätt men är fortfarande nyfiken och tar till sig mål som intresserar. Ett annat intresse är uppfinningar av olika slag. Han berättar specifikt om en metod att rengöra ventilationsanläggningar som han gärna vill få ut på marknaden. Hans intresse för uppfinningar gjorde att han i Lindesbergstrakten startade upp en uppfinnarförening för ett antal år sedan. Nu när han finns i Hagfors skulle han gärna se att det fanns en motsvarande här. Någon som vill hänga på med Stig?

Tack för en trevlig pratstund hälsar Lars Nyborg-utvecklingschef, Maja Antonsson-Arbetsförmedlingen och Fredrik igelström-näringslivsutvecklare.

Sidansvarig

Senast ändrad