logo

Ninni smider nya mordiska planer i Hagfors

Ninni Schulman besökte på torsdagseftermiddagen hemtjänstpersonal på Tranan

Från vänster: Ann-Mari Johansson, Maria Jönsson, Ninni Schulman, Annelie Siebke, och Tine Lundberg.

I torsdags eftermiddag fick hemtjänstpersonal på Tranan besök av deckardrottningen Ninni Schulman, som just nu är ute på en liten researchresa i kommunen.

Ninni Schulman är just nu i färd med att göra research inför sin sjunde bok i Hagforsserien. I dagarna är hon i Hagfors och hemtjänstgrupp 6 på Tranan fick sitta ner med Ninni över en fika och berätta om och visa upp hur hemtjänsten i kommunen fungerar.

- Ett kul och annorlunda inslag i vår arbetsdag och jättekul att få visa upp vår verksamhet. Vi var många som var glada att få träffa henne! Nu är man nyfiken på att se hur hon ska använda det här i sin bok, det kunde hon ju inte avslöja, säger enhetschef Ewa Lundberg, något hemlighetsfull.

Hagforsserien

Ninnis första bok i Hagforsserien "Flickan med snö i håret" kom ut 2011 och sedan dess har det hittills blivit fem ytterligare böcker. Den sjunde boken om journalisten Magdalena, poliserna Christer och Petra m.fl, förväntas komma ut under våren 2021. Samtliga böcker utspelar sig på platser som är välkända för de flesta kommuninvånare, som exempelvis Hembygdsgården i Ekshärad, Hotell Monica och skogarna kring Gustavsfors.

Självbiografisk bok kommer i september

För den som blir vill läsa mer av Ninni kan vi tipsa om hennes självbiografiska bok "Flickebarn nr 291" som kommer ut i september. Håll ögonen öppna.

Publicerad av

Publicerad datum