logo

Kommunanställda får påskpresent för bra arbete

Presentkort Hela Hagfors

Under vecka 13 får alla anställda i Hagfors kommun en påskgåva i form av ett presentkort på 500 kronor. Den går att använda i butiker som är medlemmar i näringslivsföreningen Hela Hagfors.

- Gemensamt från hela politiken i Hagfors kommun vill vi med denna gåva tacka vår duktiga personal, för det goda arbete man gjort och fortfarande gör under de tuffa arbetsförhållanden som råder med anledningen av coronapandemin, säger kommunstyrelsens ordförande Jens Fischer.

Det var den 15 mars som kommunstyrelsen tog beslut om att ge personalen en påskpresent för ett bra arbete.
- Vi ville att det skulle bli en överraskning. Därför väntade vi med att avslöja det så nära in på påsken som möjligt, förklarar kommunstyrelsens ordförande Jens Fischer.

Den gåva som politiken delar ut till alla anställda (tillsvidare, visstid och timanställda) sammanlagt 1600 personer är ett presentkort vardera på 500 kronor. Det går att använda i alla butiker som är medlemmar i näringslivsföreningen Hela Hagfors. Presentkortet har giltighetstid på ett år.

» Medlemsföretag i Hela Hagfors Länk till annan webbplats.

Belönar personal och gynnar lokal handel

Sedan coronapandemin började mars 2020 har politiken i Hagfors kommun delat ut presentkort till kommunanställda vid tre tillfällen, sammanlagt för ett värde av 1,9 miljoner kronor. Vid påsken 2020 fick varje anställd presentkort för 200 kronor, julen 2020 var värdet på presentkorten 500 kronor och nu är värdet återigen 500 kronor.

- Att vi kan belöna våra anställda med presentkort och samtidigt veta att pengarna gynnar vår lokal handeln är verkligen något som värmer hela mitt hjärta, säger kommunstyrelsens ordförande Jens Fischer.

Publicerad av

Publicerad datum