logo

Klätterställning säljes via anbud

Vi säljer av gammal lekplatsutrustning som tidigare funnits på lekplatsen i Stjärnsnäs i Hagfors. Här finns information om objektet som finns till salu och hur du går tillväga för att lägga anbud.

Objektsbeskrivning klätterställning samt bilder

Här hittar du objektsbeskrivning med bilder samt anbudsformulär Pdf, 6.3 MB, öppnas i nytt fönster..

Viktig information

Icke-godkänd lekplatsutrustning, säljes i befintligt skick. Vi rekommenderar att du själv kommer hit och inspekterar det objekt du är intresserad av. Klätterställningen finns uppe vid kommunens centralförråd, Bryggarevägen 7, Hagfors. Se kontaktuppgifter i den samlade objektsbeskrivningen (länk ovan).

Köparen bekostar frakt/bortforsling själv.

Anbudsgivare har möjlighet till okulärbesiktning av objektet.

Det för kommunen mest fördelaktiga anbudet kommer att antas. Försäljning sker genom slutet anbudsförfarande med fri prövningsrätt.

Kommunen förbehåller sig rätten att förkasta samtliga anbud.

Anbudsöppning sker 12 oktober.

Så här gör du för att lägga anbud

  1. Läs igenom all information i objektsbeskrivningen.
  2. Skriv ut (eller skriv av) det anbudsformulär som liggger som sista sidan i pdf:en (objektsbeskrivningen). Fyll i och lägg i ett kuvert som du sluter och märker Anbud Klätterställning.
  3. Adressera kuvert till: Hagfors kommun, attn: Eva Wigh, Dalavägen 10, 683 80 Hagfors
  4. Posta eller lämna ditt anbud så att det är kommunen tillhanda senast 11 oktober kl. 23.59. Ett postinkast finns vid entrén till Hagfors stadshus, tillgängligt dygnet runt, om du inte vill posta.

Publicerad av

Publicerad datum